20'lik Diş Çekimi Ankara

  20’lik diş en son çıkan yetişkin dişleridir. Ancak bazı kişilerde çenede yeterli alanın bulunmamasından dolayı çıkamayabilmektedir. Zamanla apseye, ağrıya ve ayrıca rahatsızlığa neden olan bu dişlerin çekilmesi gerekmektedir. 

  20’lik Diş Nedir?

 Toplamda 32 tane olması gereken yetişkin dişlerinin 28 tanesi çocukluk ya da erken ergenlik döneminde tamamlanmış olur. Kalan 4 adet diş ise alt ve üst çenede en arka kısımda yer alan 20’lik dişlerdir.

 Bu dişler 20 yaş civarında çıkmaktadır. Fakat genellikle sağlıklı bir şekilde çıkamazlar. Gömülü ya da yarı gömülü olarak kalabileceği gibi yetersiz alan nedeniyle de diş eti altında kalabilirler. Ankara 20'lik diş çekiminizi kliniğimizde güvenle yaptırabilirsiniz. Uzman kadromuz ile 20 yaş dişleri artık korkunuz olmasın. 

 Kliniğimizde detaylı film çekimi ve muayene yapıldıktan sonra 20 yaş diş çekimi için gerekli aydınlatma hastalarımıza yapılır ve çekimi gerçekleştirilir. Ankara 20'lik diş çekimi işlemi ve Ankara 20'lik diş çekimi ücretleri hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 20 yaş diş çekimi artık korkunuz olmasın. Kliniğimizde detaylı film çekimi ve muayene yapıldıktan sonra 20 yaş diş çekimi için gerekli aydınlatma hastalarımıza yapılır ve çekimi gerçekleştirilir.

  Adres: Öveçler Mahallesi , Çetin Emeç Bulvarı, Kabil Caddesi, No:3/A Çankaya / Ankara 

  Tel: 0531 694 51 41