Ankara Diş Beyazlatma Dişlere Zarar Verir mi?

  Diş hekiminin kontrolünde ve doğru prosedürler ile uygulanan beyazlatma işleminin dişlere hiçbir zararı yoktur. Diş beyazlatma işlemi dişlerde kalıcı hasara ya da herhangi bir yapısal değişikliğe yol açmaz. 

 Diş beyazlatma işleminde yapılan uygulamayla, doğrudan diş minesi içinde yer alan küçük mine partiküllerinin içerisindeki sıvı ağartılır. Bu sıvının ağarmasına bağlı olarak dişler de beyazlar. Bu işlemde kullanılan malzemeler diş dokusu için zararlı değildir. Dişlerin çeşitli nedenlere bağlı olarak sararması durumunda beyazlatma işlemi yeniden uygulanabilir. 

 Diş beyazlatma işleminde herhangi bir yan etki bulunmamakla birlikte dişlerde geçici bir hassasiyet oluşabilir. Sıcak ve soğuk yiyecek ve içeceklere karşı oluşan bu durum genelde 24-48 saat içerisinde kendiliğinden düzelir. Doğru teknikler kullanıldığında ve uygun ürünler tercih edildiğinde diş beyazlatmanın zararlı olmadığı bilinmektedir. Diş hekimleri tarafından uygulanan profesyonel yollarla yapılan bu işlem, genellikle güvenli bir şekilde gerçekleştirilir ve istenilen estetik sonuçları elde etme imkanı sunar. Ankara diş beyazlatma hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  Adres: Öveçler Mahallesi , Çetin Emeç Bulvarı, Kabil Caddesi, No:3/A Çankaya / Ankara 

  Tel: 0531 694 51 41