Ankara 2024 Diş Beyazlatma Fiyatları

 Ankara 2024 Diş Beyazlatma Ücretleri konusunda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Diş beyazlatma, estetik bir girişim olarak popülerlik kazanmıştır ve Ankara'da bu hizmeti sunan birçok klinik bulunmaktadır.

 Diş beyazlatma ücretleri, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bunlar arasında kliniklerin konumu, deneyimli personel, kullanılan teknoloji ve yöntemler gibi etkenler yer almaktadır.

 Unutmayın ki diş beyazlatma işlemi kişiye özeldir ve her bireyin ihtiyaçları farklılık gösterebilir. Bu nedenle, en uygun fiyatlandırmayı sağlayacak olan kliniği seçerken kaliteyi de göz önünde bulundurmak önemlidir. Ankara'da diş beyazlatma hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 Kliniğimizde 1.Sınıf diş beyazlatma jeli kullanılmakta olup, işlem süresi yaklaşık 2 saattir. Diş taşı temizliği ile başlanır, daha sonra dişler lekelerden arındırılır ve lazerle diş beyazlatma işlemine geçilir. Bu son aşamada kimyasal ağartıcı maddeler lazer ışığı altında dişlere uygulanarak dişler istenilen beyazlığa kavuşturulur. Kliniğimizdeki güncel diş beyazlatma fiyatı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

   Kliniğinizden diş beyazlatma randevusu almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  Adres: Öveçler Mahallesi , Çetin Emeç Bulvarı, Kabil Caddesi, No:3/A Çankaya / Ankara 

  Tel: 0531 694 51 41